adverteren waar het hoort

De basis van On The Spot bestaat uit magazines die worden uitgedeeld op allerlei evenementen. Dit kan gaan van festivals tot sportevenementen en van optredens tot markten.

Hoe het werkt

Organisator

Het principe is eenvoudig: als organisator van een evenement biedt je de mogelijkheid om advertenties te nemen in een magazine. Dat magazine wordt uitgedeeld aan alle bezoekers van het evenement. Het magazine bestaat enerzijds uit informatieve pagina's en anderzijds uit pagina's die bestemd zijn voor reclame.

Alle info
Adverteerder

Als adverteerder koop je één of meer van deze pagina's aan en zo sponsor je het evenement terwijl je er zelf een heel doelgerichte reclamecampagne aan overhoudt voor uw product, evenement of bedrijf.

Alle info
Adverteerder
  • Gericht adverteren
  • Een groot bereik
  • Meer visibiliteit
Lees meer
On The Spotter
  • Meer visibiliteit
  • Meer inkomsten
  • Meer sponsors
  • Handige magazines
Lees meer
Organisator
  • Extra inkomsten
  • Informatiemogelijkheden
  • Meer sponsors
Lees meer
 

Adverteren in onze eventmagazinesAdverteren op events was nog nooit zo eenvoudig! Onze eventmagazines bieden de ideale plaats om uw advertentie te plaatsen. U kiest zelf op welke evenementen uw reclame wordt uitgedeeld. U kan hierdoor u heel precies inspelen op uw doelgroep. Tevens gaat het niet om inhoudsloze magazines, maar worden er doorheen het boekje pagina's gezet met nuttige informatie over het evenement. Een grondplan, een agenda of timetable, allerlei nuttige informatie,... alles kan. Op deze manier worden de bezoekers betrokken bij de inhoud en zal dit magazine met zekerheid volledig bekeken worden. Ook vormen de boekjes een leuk aandenken en zal vaak ook na het evenement herbekeken worden.


Een magazine op uw evenementEen magazine voor uw evenement heeft superveel voordelen! Niet enkel kan dit heel wat extra inkomsten genereren, maar het is ook gewoon erg handig.  Je kan in het magazine heel wat info kwijt over uw evenement zoals een grondplan, een timetable of agenda, of extra info over uw organisatie.  Ook bvb. een reglement of een advertentie voor uw volgende evenement kan uiteraard heel interessant zijn. De mogelijkheden zijn quasi onbeperkt.Sponsors en adverteerders zorgen voor extra inkomstenSponsors zoeken voor uw evenement wordt eenvoudig. 1 van de voornaamste redenen om een magazine uit te (laten) delen op uw events zijn de inkomsten.  Samen zoeken we naar bedrijven, sponsors en andere organisatoren om uw magazine te vullen. Hoe meer advertenties er worden genomen, hoe hoger de inkomsten zullen liggen. Tevens krijg je als organisator met een on-the-spot magazine 15% korting op alle advertentiemogelijkheden in alle andere on-the-spot-magazines.  Zo creëren we een heel netwerk van On-the-spotters die zelf voordelig adverteren en veel mogelijkheden om advertenties te plaatsen.

×

Log In

Don't have an account?