CENTURY21 KAARTJES

Om kaartjes “Te Koop”, “Te Huur” of “Verkocht” te bestellen ga je eerst naar https://www.printworx.be/ansichtkaarten-a6 en je selecteert daar de gewenste oplage. Let op, enkel A6 formaat is mogelijk (het ontwerp is immers op A6 formaat gemaakt.) Bij de keuze van de achterzijde selecteer je eigen achterzijde.  Selecteer daarna de door u gewenste levertermijn.  Klik daarna op “Toevoegen aan winkelwagen”.  Je kan meerdere versies van de kaartjes in 1 keer bestellen.  Als alles volledig is klik je op “Naar adresgegevens”. Daarna rond je de bestelling verder af.  Vergeet niet het juiste afleveradres in te geven.  Je moet geen bestanden uploaden, dat doen wij voor u. Per verschillende versie van het kaartje heb je nu een orderregel gekregen.  Je kan deze terugvinden onder https://www.printworx.be/mijn-account Bij “Mijn laatste bestelling” onder “Details” vind je het volledige ordernummer (#123456 – 654321). Dat nummer heb je nodig, dus je kan het best kopiëren of opschrijven.

Als dat in orde is, duid je hieronder de juiste kaartjes aan en je vult de tekst / adressen in en uploadt de foto die op het kaartje moet komen.

Wij sturen je een beetje later een digitale proefdruk door.  Als je deze hebt goedgekeurd begint het drukken automatisch en een beetje later worden de kaartjes netjes geleverd.

Wil je iets anders bestellen dan kaartjes?  Kijk gerust even rond op www.printworx.be en selecteer het gewenste product.  Heb je een ontwerp nodig?  Deze kan je ook eenvoudig aanvragen : https://promoworx.be/grafisch-ontwerp-laten-maken/

Als er nog vragen zijn (of als je graag wat hulp wil) contacteer ons op 013 29 08 05 , we zijn er om je te helpen van 9 tot 18u op elke werkdag van de week.

CENTURY21 KAARTJES
Vul het volledige nummer van de bestelling / orderregel in. Dit bestaat uit 2 stukken, bvb #123456 - 654321. Gebruik geen spaties.
Maximale uploadgrootte: 268.44MB