Cultuursub

Printworx Cultural

Te vaak merken we dat cultuurhuizen een groot gedeelte van hun tijd spenderen aan het maken van promotie, waardoor er vaak aan de essentie wordt voorbijgegaan: de kunst!  Vele van onze klanten hadden nood aan een oplossing die de druk van hun schouders zou nemen, waardoor ze zich terug meer op het artistieke zouden kunnen richten.  Ook de kostprijs en de snelheid is een belangrijke factor.

Daar waar musea, kunst- en cultuurverenigingen, toneelgezelschappen en theaters vroeger vaak bij aparte bedrijven gingen aankloppen voor hun ontwerpen, hun drukwerk en de verdeling ervan, voorzien wij een all-in-one service.   Netjes, handig en in 1 keer geregeld.  Wij kunnen de verdeling van uw drukwerk verzorgen in heel vlaanderen en bij grote afnames ook in het buitenland of Wallonië.  Je voorziet zelf een ontwerp of je laat het door ons maken, wij drukken het en verdelen het zelf onder de verschillende partners in affichage.  Alles wordt rechtstreeks vanuit onze drukkerij verzonden naar de verschillende provincies of regio’s en de affichage kan uiterst snel beginnen. 2 werkdagen na het doorsturen van uw ontwerp kunnen de eerste affiches reeds ophangen.

Voor de culturele sector mag het wat meer zijn! We begrijpen dat deze sector kwalitatief erg hoge eisen stelt en daar spelen we graag op in.  Ons standaard drukwerk is van de beste kwaliteit waardoor alle foto’s en afbeeldingen uitermate scherp en in de mooiste kleuren wordt afgedrukt.  We kunnen tevens voor op maat gemaakt drukwerk zorgen.  

Uiteraard zorgen we niet enkel voor affiches of flyers, maar eveneens voor inkomtickets, folders, jaarprogramma’s, spandoeken, enveloppen, briefpapier en nog zo veel meer

Bekijk zeker onze prijzen voor het drukwerk en de pagina’s over onze afdelingen grafische vormgeving en affichage eens.

Belangrijk om weten:

  • Wij stellen persoonlijk contact op prijs om zo een vlotte samenwerking te bekomen
  • Na onderling overleg bepalen we samen de betalings- en facturatievoorwaarden.  Vermits culturele organisaties vaak afhankelijk zijn van gemeentebesturen spreken we samen af wat er allemaal nodig is.
Kennismaking
Kies voor een unieke naam , zodanig dat u meteen weet weet waarover het gaat. Indien uw bedrijf met PO-nummers of dergelijke werkt, kan u het eventueel hier reeds ingeven.