Je drukwerk is ontworpen en Printworx heeft het gedrukt… U bent dus ondertussen helemaal klaar om reclame te gaan voeren! Nu moet het natuurlijk nog tot bij uw doelpubliek geraken. Uw reclame heeft immers geen nut als het in doos blijft liggen. U kan natuurlijk zelf de baan op gaan en het drukwerk gaan verdelen. Dit is echter een tijdrovende en vaak lastige taak. Printworx biedt hier de ideale oplossing, en voor de prijs hoeft u het niet te laten!

Wij voorzien een service waarbij uw drukwerk verdeeld wordt – naargelang uw evenement – in trendy café’s, kledingwinkels, fitnesscentra, nachtwinkels, pita- of kebabzaken en nog een massa andere zaken. Onze promotors kennen deze stiel en zijn vertrouwd met de job, de handelaars en de omgeving. Ze weten perfect waar ze affiches mogen hangen, flyers mogen leggen en ook waar niet. Zo verliezen ze weinig tijd en is uw promo op een degelijke en snelle manier verspreid. Ook plakken wij uw affiches aan de infozuilen van de gemeente (waar toegelaten).

Wij bieden deze service aan in heel Vlaanderen en op aanvraag ook in Nederland, Brussel en Wallonië. Ook vele theaters, culturele centra, tentoonstellingen en musea maken handig gebruik van deze service. Wij kunnen u tevens een bijzonder uitgebreid netwerk van in- en outdoorkaders aanbieden in alle vlaamse steden.

De prijzen variëren van regio tot regio. Printworx werkt steeds per offerte en u kan deze per email aanvragen.