Events & Nightlife

Events en nightlife

Waar we uitermate goed in zijn:  events en nightlife!  Zowel voor festivals, fuiven als discotheken hebben we letterlijk alles in huis wat je maar kan inbeelden.  De zaakvoerders van Printworx hebben zelf een lange carrière in het discotheekwereldje achter de rug en organiseerden vele bekende events.  Ook waren zij jarenlang de drijvende kracht achter bekende nachtclubs zoals Illusion (Lier), Diverso (Hechtel-Eksel) en DeLite (Halen).  Momenteel is nog steeds een belangrijk deel van de Printworx-klanten actief in deze sector.

Voor klanten in deze sector werken we steeds op een heel persoonlijke basis samen.  Alles wordt afgestemd op uw noden en we werken samen het volledige concept uit.  Van het grafische ontwerp tot de verdeling van het drukwerk, u kan alles aan ons overlaten.  Wij kunnen zorgen voor alles van A-tot Z.  Uiteraard is het ook mogelijk om enkel een gedeelte van uw promo aan ons over te laten en een gedeelte zelf te verzorgen.

We nemen (indien gewenst) volgende zaken van u over:

  • Alle grafische ontwerpen
  • Alle drukwerk (van flyers tot spandoeken, drankbonnetjes, polsbandjes, menukaarten, stickers,… letterlijk alles wat je maar kan inbeelden)
  • Radiospots
  • Promo- en aftermovies
  • Drukwerkverdeling via alle mogelijke kanalen, in heel vlaanderen. Zowel via de plakzuilen als de winkels, kaders , lijnbussen enz.
  • Social Media Management
  • Websites

Voor onze klanten in de nightlife-sector gelden speciale prijzen.  Afhankelijk van de grootte van het project zal u speciale voorwaarden en tarieven kunnen bekomen.  U krijgt tevens toegang tot een zeer groot gamma producten dat niet in onze webshop staat.  Ook worden speciale prijzen gemaakt voor grote afnames van o.a. polsbandjes (tyvek / stoffen), drankbonnen (4 /5 /6/ 10 stuks per strookje, al dan niet genummerd), kledij, spandoeken of podiumdoeken in speciale formaten (gefactureerd per m²), bedrukte zonnebrillen, jetons, oordopjes, bedrukte condooms, breeklichtjes, lanyards, sleutelhangers,…

Alles kan ook gesponsord worden door Printworx in de vorm van een procentuele korting in ruil voor een logovermelding op uw drukwerk.

Hieronder geven we een voorbeeld van hoe een evenement door ons kan uitgewerkt worden.  U hoeft uiteraard niet op de stijl te letten in dit voorbeeld want we hebben ervaring met alle stijlen, van R&B tot hardstyle en van rock tot groove.  Klik op de link-icoontjes en u ziet het voorbeeld in zijn “natuurlijke omgeving”.  Het pijltje Screenshot 1 kan u ook aanklikken, dan krijgt u wat meer uitleg. Indien u graag wat meer voorbeelden ziet, raden we u aan om een kijkje te nemen op www.qualitainment.be.

Kennismaking
Kies voor een unieke naam , zodanig dat u meteen weet weet waarover het gaat. Indien uw bedrijf met PO-nummers of dergelijke werkt, kan u het eventueel hier reeds ingeven.

{loadposition portfolio}

{unitegallery nightlife}