Fotografie

Fotografie

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, dus is het altijd een goed idee om een foto mee op te nemen in uw ontwerp… Toch wordt dit vaak niet gedaan omdat dan nog eens apart een fotograaf dient aangesproken te worden.

Bij Printworx stellen we de fotograaf in contact met de ontwerper, zodanig dat die de perfecte foto krijgt. Vervolgens heeft de ontwerper contact met de drukker voor de perfecte kleuren en afwerking. Gegarandeerd een mooi resultaat!

Heel eenvoudig én gemakkelijk voor u… Onze fotograaf komt op afspraak bij u langs om mooie foto’s te maken van uw bedrijf, uw nieuwe producten, uw medewerkers, uw evenementen… De fotograaf zal vervolgens – na uw goedkeuring – de foto’s doorsturen aan u of aan onze ontwerpers, zodanig dat de foto’s perfect geïntegreerd kunnen worden in uw ontwerpopdracht.

U kan uiteraard ook gewoon onze fotograaf boeken voor uw eventfotografie of uw photoshoot zonder dat er een ontwerp of drukwerk mee gecombineerd wordt.

Momenteel werken wij met 1 fotograaf samen: Morty Photography

Deze bijzonder getalenteerde fotograaf heeft reeds vele referenties in verscheidene sectoren zoals de automobielindustrie, sport, de uitgaanssector, muziek en uiteraard ook de modesector. Enkele van onze referenties zijn: L’Oréal, O’Neill, WD Events, Bayer, De Client, Beachbar Lier, Beachland Festival, Quetzal De Chocoladebar, Bobbejaanland, Redbull, Sanoma, Exclusief…