Promoworx Logo

PRINT & PASTE

Een handige en beproefde oplossing

Je kent het wel, alle posters en flyers die je ziet on het straatbeeld. In winkels, op café of in eetzaken zie je onze posters hangen en onze flyers liggen. Wat lees jij terwijl je frietjes gebakken worden?

De methode van de affichage wordt al jarenlang gebruikt door heel wat bedrijven, de cultuursector en event-organisatoren. Het is dan ook geen toeval dat het nog steeds de meest populaire manier van marketing is voor bepaalde sectoren. Een sterke marketingmethode die gericht is op een breed publiek en vooral met een enorm groot bereik! Visibiliteit

 

Indoor flyers en folders

Uw flyers of folders op honderden plaatsen in heel het land.  In winkels, culturele centra, restaurants, frituren en andere zaken verspreiden we uw drukwerk. Je bepaalt zelf welke regio we targetten. 

Indoor posters

Ideaal voor events. Opvallende posters die we overal ophangen waar het mag. Onze mensen onderhouden de contacten met de winkeliers erg goed, zodanig dat we op een maximaal aantal plaatsen campagne kunnen voeren. Zo moet je het zelf niet meer gaan zoeken.

Outdoor posters

Langs fietsroutes, bushaltes en overal in het straatbeeld: de plakzuilen. Wij weten ze allemaal staan en voorzien ze van uw posters. Zo hoef je zelf niet meer op pad te gaan met je emmer lijm en behangborstel. Outdoor affichage is nog steeds een populaire vorm van reclame die zijn doel al vele malen bewezen heeft.

Kadernetwerk

Voor binnen of buiten beschikken we over een uitgebreid kadernetwerk in de grote steden. Zo blijft je poster altijd netjes hangen, en haal je het maximale uit je campagne! Onze kaders hangen op zorgvuldig geselecteerde en bijzonder zichtbare plaatsen in elke grote stad!

Outdoor reclame maken was nog nooit zo eenvoudig!

Eyecatchers in het straatbeeld, waarschijnlijk ook in uw gemeente! Wij weten perfect waar de gemeentelijke plakzuilen staan want we bezoeken ze heel erg vaak. Voor uw meest succesvolle events kan je rekenen op onze Outdoor-affichage.

Bespaar jezelf van (nachtelijke) uren ronddwalen, omgevallen emmers vol behanglijm en bijhorende lijmplekken in uw auto en op uw kleding.  Onze mensen zijn voorzien van al het nodige professionele materiaal om deze klus te klaren!