Websites

Websites

Jouw perfecte partner om een website te laten maken, ook die vind je bij Printworx! Vermits we alles in huis hebben om mooie, creatieve websites te maken kan je rekenen op een perfect verloop van de werken. Zowel onze grafische designers als websiteontwikkelaars zitten namelijk onder 1 dak.

Een betaalbare website laten maken voor uw eenmanszaak of uw BVBA is van het grootste belang voor uw onderneming. Het genereert heel wat inkomsten indien dit goed gedaan is. Samen zorgen we er voor dat de website volledig conform uw huisstijl is. Heb je nog geen huisstijl? Dan maken we die ineens mee voor u aan, dan bespaart u ongetwijfeld. Zo versmelt de look en feel van uw website volledig met uw logo en bedrijfskleuren, maar ook met uw briefpapier, visitekaartjes en promotiematerialen.

Waar we erg veel belang aan hechten is de vindbaarheid van uw website. SEO (Search Engine Optimalisation) ofwel het “terugvindbaar maken” van uw website is natuurlijk heel belangrijk wanneer uw toekomstige klanten bvb op Google gaan zoeken. We zorgen er voor dat uw website klaargemaakt is om door een SEO-specialist geoptimaliseerd te worden.  We zorgen er tevens voor dat je zelf de resultaten heel eenvoudig kan gaan volgen via een dashboard.

Prijzen beginnen bij € 500 exclusief BTW. Uiteraard geldt de regel – hoe meer werk, hoe hoger de prijs -. Een mooie maar eenvoudige website met een 5-tal pagina’s , een contactformulier en een fotomodule kan al rond € 800, maar alles hangt af van wat u ons zelf bezorgen qua tekst, foto’s, logo’s en dergelijke. We bespreken samen wat mogelijk is, binnen welk budget we ons moeten houden en wat uw wensen en behoeftes zijn. Ook voor webshops of ingewikkeldere zaken zoals complexe invulformulieren, ticketshops, lidmaatschappen of sociale netwerken en dergelijke ben je bij ons aan het juiste adres.

Zie je graag een voorbeeldje? Wel je kijkt momenteel naar een website die we zelf maakten. Uiteraard hebben we meer voorbeelden, bel ons even op en we laten enkele voorbeelden zien. Uiteraard zorgen we er voor dat u heel eenvoudig zelf aanpassingen kan doen. Ongeveer zoals je een document maakt in Word… Voor het onderhoud en updaten van je website zorgen wij, dan kan u verder zorgen voor het runnen van uw zaak!

Contacteer ons vrijblijvend voor een verkennend gesprek, de mogelijkheden en de beperkingen, de prijzen en de oplevertermijn. U kan ons bellen op het nummer +32 13 29 08 05 of via mail op info@printworx.be .  Wordt u liever even opgebeld door ons? Vul dan het onderstaande formulier in en wij contacteren u spoedig!

 

Aanvraag nieuwe website
Kies voor een unieke naam , zodanig dat u meteen weet weet waarover het gaat. Indien uw bedrijf met PO-nummers of dergelijke werkt, kan u het eventueel hier reeds ingeven.