Promoworx Logo

Affichage | Mailings | huis aan huis|…

Wij verspreiden uw boodschap

Ontdek de talloze mogelijkheden om uw bedrijf of event bekend te maken. Drukwerkverdeling in winkels of op plakzuilen, in alle brievenbussen of netjes op de adressen die u ons doorstuurt. Of wil je liever digitaal campagne voeren?

Een solide oplossing voor al uw reclame!

Maak een einde aan de sleur en laat al uw reclame uitvoeren door 1 partner. Met 1 aanspreekpunt en zonder dat je er nog naar moet omkijken. Wij bundelen onze krachten om uw reclame doelgericht en efficiënt te verspreiden. Wij coördineren het hele gebeuren tussen ontwerper, drukkerij, Bpost of andere verdelers. Geef ons je wensen door en leun achterover… 

Wij regelen het voor u

Print & Paste

Op plakzuilen, in winkels en eetzaken… je ziet ze overal! Affiches, folders en flyers verspreiden in heel België en daarbuiten. Populair voor evenementen, maar ook vaker en vaker voor B2C-reclame.

Print & Post

Uw folders of flyers efficiënt en doelgericht laten distiburen in alle brievenbussen op basis van een gemeente, postcode, provincie of landsdeel in 1 super eenvoudige huis-aan-huis service!

Print & Mail

Uw reclame opsturen naar een hele adressenlijst doe je voortaan eenvoudiger als ooit. Bezorg ons uw mailinglijst en wij zorgen voor de complete afhandeling!

Eventmarketing

Van grafisch ontwerp tot posterverdeling, inclusief eventuele radioreclame en zelfs een aftermovie…  een totaalpakket op maat, ideaal voor grotere events, festivals of beurzen.

Reclame op tram en bus

Niets is opvallender als reclame die rondrijdt door de stad! De (kust-) tram of de lijnbus met uw reclame, het is heel haalbaar en bijzonder opvallend!

Bestickering

Uw muren, ramen of uw wagenpark voorzien we van de gepaste reclame of decoratie. Alles kan met stickers op maat, netjes geplaatst en vooral… zonder zorgen!

Social mediabeheer

Bij een goede reclamecampagne hoort tegenwoordig ook een goede social media-campagne! Het is het “en / en”-verhaal wat hier belangrijk is. Hoe vaker uw boodschap gezien wordt, hoe meer impact ze zal hebben.

Email Marketing

Ook digitaal helpen we u op weg! Om uw reclamecampagne compleet te maken kunnen we u helpen met het opzetten van uw e-mailcampagnes!

Reclame maken was nog nooit zo eenvoudig!

We maken het U gemakkelijk om te connecteren met uw doelgroep via elk platform. Zowel voor print als digitaal bieden we immers heel wat mogelijkheden en u regelt alles via 1 contactpersoon. Dat is uniek, gemakkelijk en vooral: zonder zorgen. U bespreekt met ons uw wensen en budget, wij zorgen voor een marketingplan op maat en een feilloze uitvoering. Oogst succes in uw onderneming door meer naamsbekendheid, visibiliteit en vooral… meer klanten!

 

Succesverhalen

In 2018 maakten we gebruik van Promoworx om onze jaarlijkse huis-aan-huis actie te voeren op verschillende plaatsen in Vlaanderen. Bijna een half miljoen folders werden netjes gedrukt en verspreid via Bpost.

Andere jaren moesten we heel wat regelen met de ontwerper, de drukker en Bpost. Zeker ook qua “postklaar” verpakken was het steeds een hele onderneming.

Al die zorgen werden weggenomen. We gaven gewoon de opdracht en konden zelf kiezen in welke gemeenten de folders verspreid zou worden.  Op het afgesproken moment zat de folder netjes in de brievenbussen. Best van al: door het advies en en vakkennis bespaarden we nog ook!

Dave De Beule

Zaakvoerder, i-Fitness

Reeds meer als 10 edities maken we gebruik van de diensten van de mensen achter Promoworx voor de volledige reclamecampagne achter ons festival.

Een meer complete service kunnen we ons niet wensen. We rekenen op Promoworx voor de begeleiding en uitvoering van onze digitale en fysieke campagne, dus zowel met posters en flyers als online en op social media. Zelfs het uitdelen van de folder op onze festivalterreinen tijdens het event wordt feilloos uitgevoerd.

Het is erg fijn om een solide maar flexibele partner te hebben om van ons festival een succes te maken.

Ronald Luyten

Organisator, Beachland Festival

Eenvoudige eindejaarswensen versturen kan een hele job worden als je niet de juiste partner vindt.  Promoworx zorgt voor eenvoud en snelheid. We bezorgen hen de adressenlijst van onze fans en sponsors en vervolgens krijgt ieder van hen de eindejaarswensen netjes in de brievenbus.

We moeten ons geen zorgen maken over het ontwerp of de uitvoering. Handiger dan dit bestaat niet.

 

Roel Peeters

Commercieel Verantwoordelijke, Ksk Lierse Kempenzonen

Meer dan drukwerk

Full Service, dat is geen loos begrip bij Promoworx!  Een volledige service, aangepast aan uw noden als bedrijf, organisator of gewoon voor u persoonlijk.  We gaan geen uitdaging uit de weg en zorgen voor een oplossing die op uw maat gemaakt is.  Bespaar uzelf de zorgen en het werk. We begeleiden en adviseren onze klanten en coördineren uw volledige reclamecampagne over de verschillende mogelijkheden heen. Door onze ervaring haalt u het maximum uit uw budget voor reclame. Ontdek wat we allemaal kunnen doen en contacteer ons indien u nog andere behoeften of ideeën heeft, dan bekijken we het samen!

Laten we starten!

Ben je klaar om uw boodschap voortaan efficienter, gemakkelijker en voordeliger te gaan verspreiden?Laat ons kennismaken!